Vermogensbeheer vergelijken

Vermogensbeheer vergelijken

Welke vermogensbeheerder past het best bij u? Nederland telt ongeveer 150 actieve vermogensbeheerders (bron:AFM). Maar van welke vermogensbeheerder sluit de dienstverlening het best aan op uw wensen, eisen en doelstellingen? Vermogensbeheer vergelijken doet u hier. De Beleggingsassistent is uw partner bij het selecteren en vergelijken van vermogensbeheerders.

Welke vermogensbeheerder heeft voor u toegevoegde waarde? Niet iedere vermogensbeheerder heeft een toegevoegde waarde voor iedere belegger. Het is daarom van belang om de verschillende vermogensbeheerders op uiteenlopende gebieden eens goed met elkaar te vergelijken. Wat is het beleggingsbeleid? Op welke manier wordt de vergoeding in rekening gebracht? Is er sprake van de zogenoemde retourprovisie? Op al deze vragen heeft De Beleggingsassistent een passend antwoord!

Uw onafhankelijke vermogensbegeleider De Beleggingsassistent is een onafhankelijk vermogensbegeleider voor particuliere beleggers, ondernemers en stichtingen. Door gebruik te maken van onze diensten profiteert u van ons professionele netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Wij bieden u een helpende hand bij het optimaliseren van het beheer van uw vermogen.

De Beleggingsassistent werkt uitsluitend met vermogensbeheerders die aan strenge selectiecriteria voldoen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw vermogen in goede handen komt.

» Vergelijk uw vermogensbeheerder ? – Stuur ons uw portefeuilleoverzicht toe!

Vermogensbeheer vergelijken
Ontslagvergoeding beleggen
Gouden handdruk beleggen
Vermogensbeheer Amsterdam
Vermogensbeheer Eindhoven
Vermogensbeheer Rotterdam
Vermogensbeheer Utrecht
Vermogensbeheer Den Haag