Vermogensbeheer Amsterdam

Vermogensbeheer Amsterdam: Bent u een belegger of wilt u gaan beleggen en zoekt u  vermogensbeheer in Amsterdam of omgeving? Dan is er voldoende aanbod. Maar welke vermogensbeheerder past het best bij u?

Nederland telt ongeveer 150 actieve vermogensbeheerders of private banken. Iedere vermogensbeheerder heeft zo zijn eigen beleggingsbeleid en specialisme. Uiteraard verwelkomen alle vermogensbeheerders u graag als nieuwe cliënt. Maar zijn ze daarin wel objectief?

Niet iedere vermogensbeheerder heeft een toegevoegde waarde voor iedere belegger. Het is daarom van belang om de verschillende vermogensbeheerders op uiteenlopende gebieden eens goed met elkaar te vergelijken. Wat is het beleggingsbeleid? Op welke manier wordt de vergoeding in rekening gebracht? Is er sprake van de zogenoemde retourprovisie? Op al deze vragen heeft De Beleggingsassistent een passend antwoord!

De Beleggingsassistent is een onafhankelijk vermogensbegeleider voor particuliere beleggers, ondernemers en stichtingen. Door gebruik te maken van onze diensten profiteert u van ons professionele netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Wij bieden u een helpende hand bij het optimaliseren van het beheer van uw vermogen. Ook voor vermogensbeheer Amsterdam zijn er voldoende mogelijkheden.

De Beleggingsassistent werkt uitsluitend met vermogensbeheerders die aan strenge selectiecriteria voldoen. Op deze manier bent u er van verzekerd dat uw vermogen in goede handen komt.

Om erachter te komen welke vermogensbeheerder het beste aansluit bij uw wensen, eisen en doelstellingen kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs op 020-7162697 of via ons contactformulier.

Onderstaande treft u de lijst Vermogensbeheer Amsterdam en omgeving. De beleggingsassistent werkt niet met alle onderstaande vermogensbeheerders samen.

Vermogensbeheer Amsterdam:


ABN AMRO Finsens Mijn Effecten Staalbankiers
Alex Mees Pierson Laaken SNS Securities
Amstel Capital Gooisch Effectenhuis Merrill Lynch Theodoor Gilissen
GE Artesia Goris en Ladru NNEK The Index People
Bank ten Cate & Cie GroeiVermogen OHV Today’s Beheer
Boer & Olij Harmony Optimix Triangel
B.A. Van Doorn & Comp Helliot Schretlen & Co Trustpartners
Beer & van Stapele Indexus Oyens & Van Eeghen Van Amstberg
De Waerdt IBS Palladyne Van Lanschot
Delta Lloyd ING Persist Velthuijse & Mulder
Stroeve & Lemberger INMAXXA Providence WMP
IMC Insinger de Beaufort Roemer Kamp & Partners Philipse & Co
Fundix IVM RVO Vermogensadvies
Kairos
Keijser Capital
Kempen & Co

 

Vermogensbeheer vergelijken
Ontslagvergoeding beleggen
Gouden handdruk beleggen
Vermogensbeheer Amsterdam
Vermogensbeheer Eindhoven
Vermogensbeheer Rotterdam
Vermogensbeheer Utrecht
Vermogensbeheer Den Haag