Wat doen wij

Quickscan Vermogensbeheer

Bent u ontevreden over het rendement of de invulling van uw huidige effectenportefeuille en twijfelt u over de kwaliteit en service van uw bank of vermogensbeheerder? Krijgt u nauwelijks advies of hoort u nooit iets van uw contactpersoon? Doe dan eerst onze gratis en vrijblijvende Quickscan Vermogensbeheer. De Quickscan Vermogensbeheer maakt voor u als belegger inzichtelijk of uw huidige bank of vermogensbeheerder in uw situatie wel de juiste is en wat voor u interessante alternatieven zijn.

Selectie & vergelijking van vermogensbeheerders

Maak gebruik van ons professionele netwerk en onze kennis over de markt van vermogensbeheer. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, eisen en doelstelling  selecteren en vergelijken wij een aantal geschikte vermogensbeheerders voor u. Vervolgens komen wij met een persoonlijk advies.

Persoonlijke begeleiding bij oriëntatiegesprekken

Indien u een afspraak wilt maken met een van de geselecteerde partij(en) dan is het mogelijk dat wij u begeleiden in deze oriëntatiegesprek(ken). Wij treden hierbij voor u op als kritisch gesprekspartner en stellen de vragen  waar u wellicht niet aan denkt.

Periodieke evaluatie

Beleggen is een continu proces en daarom dynamisch. We evalueren periodiek of uw doelstellingen worden behaald, de verwachtingen over de dienstverlening door de vermogensbeheerder worden waargemaakt en wat de behaalde resultaten zijn. Op deze wijze houden we uw vermogensbeheerder scherp!