Wie zijn wij

De Beleggingsassistent is een vermogensbegeleider voor particuliere beleggers, stichtingen en ondernemers. Wij helpen u bij het vergelijken van vermogensbeheerders en het selecteren van de juiste partij voor u en uw vermogen. De Beleggingsassistent kent de markt van vermogensbeheer en heeft een professioneel netwerk van vermogensbeheerders samengesteld  aan de hand van strenge selectiecriteria. Op basis van uw persoonlijke wensen, eisen en doelstellingen wordt de juiste vermogensbeheerder voor u geselecteerd.

DE BELEGGINGSASSISTENT STAAT VOOR:

Service en kwaliteit

Omdat wij dit vanzelfsprekend vinden als het gaat om uw vermogen. Bij onszelf en de vermogensbeheerders uit ons netwerk. Wij bieden u een hoge mate van service en op maat gesneden adviezen. U bepaalt uiteindelijk zelf waarmee we u allemaal van dienst kunnen zijn.

Persoonlijk en betrokken

Vermogensbegeleiding, maar ook vermogensbeheer, is iets persoonlijks. Iedere belegger heeft andere doelstellingen, wensen en eisen. Dit vraagt om een persoonlijke aanpak. De Beleggingsassistent begeleidt u ook niet eenmalig, maar blijft betrokken, ook na de keuze van een vermogensbeheerder.

Transparant en duidelijk

De Beleggingsassistent is volledig transparant. Wij motiveren onze keuzes en zijn duidelijk over wat het ons oplevert. Wij streven naar een langdurige relatie, want uiteindelijk is uw belang ook ons belang.

Even kennis maken

Daan Heslenfeld

Vermogensadviseur

Ralf op de Weegh

Vermogensadviseur

Marvin Koster

Vermogensadviseur