Vergelijk uw vermogensbeheerder

Vergelijk uw vermogensbeheerder – Stuur ons uw portefeuilleoverzicht toe!

Vergelijk uw vermogensbeheerder: Hoe verhouden zich uw resultaten tot de benchmark en andere vermogensbeheerders, wat waren de kosten en wat is het risico dat u heeft gelopen ?

Nederland telt ongeveer 150 actieve vermogensbeheerders. Maar van welke vermogensbeheerder sluit de dienstverlening het best aan op uw wensen, eisen en doelstellingen? De vermogensbeheerwereld is niet transparant. Daardoor vinden veel beleggers het lastig om een vergelijking te maken met andere vermogensbeheerders. Vergelijk uw vermogensbeheerder hier vandaag nog!

Krijg inzicht in de prestaties, risico’s & kosten van uw vermogensbeheerder

» Welk resultaat heeft uw vermogensbeheerder behaald?
» Hoe verhouden zich de resultaten tot andere vermogensbeheerders?
» Wat waren uw totale kosten?

De Beleggingsassistent
De Beleggingsassistent is een onafhankelijk vermogensbegeleider voor particuliere beleggers, ondernemers en stichtingen. Door gebruik te maken van onze diensten profiteert u van ons professionele netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer.

De Beleggingsassistent werkt uitsluitend met vermogensbeheerders die aan strenge selectiecriteria voldoen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw vermogen in goede handen komt.

De Beleggingsassistent is een specialist op het gebied van vermogensbeheer en kan een objectieve en heldere analyse voor u maken. Geheel kosteloos en zonder verplichtingen.  U kunt uw portefeuilleoverzicht  direct naar ons toesturen via de post (postzegel niet nodig):

De Beleggingsassistent
Antwoordnummer 11677
1000 RA Amsterdam

Of via e-mail: info@beleggingsassistent.nl   Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden!