Vermogensbeheer Rotterdam

Vermogensbeheer Rotterdam: Bent u een belegger of wilt u gaan beleggen en zoekt u  vermogensbeheer in Rotterdam of omgeving? Dan is er voldoende aanbod. Maar welke vermogensbeheerder past het best bij u?

Nederland telt ongeveer 150 actieve vermogensbeheerders of private banken. Iedere vermogensbeheerder heeft zo zijn eigen beleggingsbeleid en specialisme. Uiteraard verwelkomen alle vermogensbeheerders u graag als nieuwe cliënt. Maar zijn ze daarin wel objectief?

Niet iedere vermogensbeheerder heeft een toegevoegde waarde voor iedere belegger. Het is daarom van belang om de verschillende vermogensbeheerders op uiteenlopende gebieden eens goed met elkaar te vergelijken. Wat is het beleggingsbeleid? Op welke manier wordt de vergoeding in rekening gebracht? Is er sprake van de zogenoemde retourprovisie? Op al deze vragen heeft De Beleggingsassistent een passend antwoord!

De Beleggingsassistent is een onafhankelijk vermogensbegeleider voor particuliere beleggers, ondernemers en stichtingen. Door gebruik te maken van onze diensten profiteert u van ons professionele netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Wij bieden u een helpende hand bij het optimaliseren van het beheer van uw vermogen. Ook voor vermogensbeheer Amsterdam zijn er voldoende mogelijkheden.

De Beleggingsassistent werkt uitsluitend met vermogensbeheerders die aan strenge selectiecriteria voldoen. Op deze manier bent u er van verzekerd dat uw vermogen in goede handen komt.

Om erachter te komen welke vermogensbeheerder het beste aansluit bij uw wensen, eisen en doelstellingen kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs op 020-7162697 of via ons contactformulier.

Vermogensbeheer Rotterdam:

 

Onderstaande treft u de lijst Vermogensbeheer Rotterdam en omgeving. De beleggingsassistent werkt niet met alle onderstaande vermogensbeheerders samen.

BCS Vermogensbeheer   Hof Hoorneman Bankiers
De Bruin & Lowe   Robeco   IVV Asset Management
Mees Pierson  Darion Wealth Management   Verwer & Janssen
Het Hollandsch Effectenkantoor   Van Lanschot   De Jonge & Knulst

 

Vermogensbeheer vergelijken
Ontslagvergoeding beleggen
Gouden handdruk beleggen
Vermogensbeheer Amsterdam
Vermogensbeheer Eindhoven
Vermogensbeheer Rotterdam
Vermogensbeheer Utrecht
Vermogensbeheer Den Haag